TV 213 v problémoch
07.11.2017 zdroj: Adriana Hosťovecká
Tu je info k aktuálnej situácii v slovenskej TV 213. Je to aj dôvod, prečo nevysielala dva plánované živé prenosy. Je to smutné ako chce 40 ľudí budovať niečo a jeden človek to položí prakticky za mesiac. Tu je informácia v blogu A. Hosťoveckej:


"…Na jeseň minulého roka vstúpila na Slovensko ako blesk z jasného neba televízia 213. Televízia stvorená pre domáci šport a kultúru. Rozbehli sme ju aj s blízkym okruhom ľudí v tichosti za 3 mesiace. Podaril sa nám husársky kúsok a za niekoľko mesiacov sme sa usadili na domácom, najmä športovom trhu. Televízia mala ale jednu chybu. Zásadnú. Človeka, ktorý ju akože mal rozbehnúť a riadiť. Nevedel to, ale najal nás žoldnierov a my sme to dokázali. Za cenu rozhnevaných rodín, odsúvania detí na vedľajšiu koľaj a smutných partnerov…

…prvý pracovný deň v novembri z dôvodu nevyplatenia septembrovej výplaty 21 ľudí podalo okamžitú výpoveď. A toto číslo nie je konečné. Pridávajú sa aj ďalší kolegovia. 213 začína rušiť prenosy a ja ju nostalgicky sem-tam ešte zapnem, koľká repríza čoho na nej beží…. Tento Fénix z popola už určite nevstane. Škoda. Mohla to byť dobrá telka…"



Čítajte: Adriana Hosťovecká - Mohla to byť dobrá telka, 7. 11. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/16984/tv-213-v-problemoch/