Zmena vo vedení Skupiny Slovak Telekom
30.01.2018 zdroj: Slovak Telekom
Uršula Kráľová, doterajšia výkonná riaditeľka ľudských zdrojov v Skupine Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic ostáva v Skupine Slovak Telekom, po novom na divízii B2C, kde riadi segment vývoja služieb a produktov. Novým výkonným riaditeľom pre ľudské zdroje pre obe spoločnosti (Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic) sa od 1.2.2018 stane Jiří Vacek.


Uršula Kráľová nastúpila do skupiny Deutsche Telekom v roku 2012 na pozíciu riaditeľky ľudských zdrojov T-Mobile Czech Republic a participovala na viacerých projektoch vrátane integrácií T-Systems a GTS. Od 1.3.2016 sa stala výkonnou riaditeľkou ľudských zdrojov aj v Skupine Slovak Telekom. Pred nástupom do T-Mobile Czech Republic pracovala v agentúrach Young and Rubicam, Leo Burnett v Chicagu a Hong Kongu i v spoločnosti McKinsey & Co. v New Jersey i v Prahe.

Jiří Vacek má viac ako 20-ročnú skúsenosť s vedením HR v Česku, na Slovensku i v zahraničí. Po ukončení štúdia sa venoval oblasti ľudských zdrojov vo firmách Walter Czech Republic a Sagem Czech Republic. V rokoch 2001 až 2017 pôsobil v spoločnosti Nestlé. Najprv ako riaditeľ ľudských zdrojov pre Českú a Slovenskú republiku. Neskôr bol regionálnym riaditeľom HR vo Švajčiarsku a v Taliansku. V poslednom roku sa venoval vlastnej firme HR ONE. Jiří Vacek prichádza do spoločností s bohatými skúsenosťami s riadením HR v medzinárodných organizáciách i rozvojom ľudí. Zároveň pozná oba lokálne trhy, čo bude jeho výhodou pri implementácii HR zmien i celej firemnej stratégie v najbližších rokoch.


O spoločnosti Slovak Telekom:

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Andrej Gargulák, Head Of Corporate Communications, SLOVAK TELEKOM

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17080/zmena-vo-vedeni-skupiny-slovak-telekom/