Sony Crime Channel z družice Astra 2F
30.01.2018 zdroj: Digitalfernsehen/Infosat
Tematický kanál Sony Crime společnosti Sony Pictures Television Networks (SPTN) pro britské diváky zahájil zkušební vysílání v úzkém svazku (Ku-Band-Spot-Beam) satelitu Astra 2F na orbitální pozici 28,2° východně. Kanál oslaví svůj debut za týden, v úterý dne 6. 2. 2018 a nejdříve zahájí řádné vysílání v britské platformě placené televize SKY UK (EPG 157), Freeview (60) a Virgin Media. V pozdější době bude kanál k dispozici i ve volně (FTA) přijímatelné platformě Freesat (kanál 143).

Kanál se zaměří především na ženské publikum a plánuje vysílat premiéry seriálů Orange ist der New Black, Line of Duty i známé kriminální seriály, např. CSI, Law & Order, Hustle. Při příležitosti zahájení vysílání sesterské kanály True Entertainment a TruTV od 21:00 hodin nabídnou speciální program, který bude prezentovat nový kanál většímu publiku. Vysílání začíná v 21:00 hodin první řadou seriálu Person of Interest (Lovci zločinců).

Parametry příjem: transponder: č. 110, provider: Sky UK, kmitočet: 11,307 GHz, vertikální polarizace, Symbol Rate: 27500 kSymb/s, FEC: 5/6. Internet: www.sonycrimechannel.co.uk


S využitím zdrojlů: Infosat.de a jrk, Digitalfernsehen.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17081/sony-crime-channel-z-druzice-astra-2f/