Telekom uvádza StreamOn na Easy – neobmedzené prenosy hudby a videa
22.03.2018 zdroj: Slovak Telekom
Telekom uvádza na Slovensku nový typ služby, ktorý poteší najmä mladých používateľov a nadšencov s väčším využívaním multimédií. Na Easy karty uvedie vo štvrtok 22. marca 2018 službu StreamOn v podobe špeciálneho balíčku s odlišnými parametrami.


Neobmedzené prenosy hudby a videa na každý deň

Výhoda služby typu StreamOn spočíva v odlišnom účtovaní dát na multimédiá ako video i audio prenosy. Pri ich streamovaní sa nebudú odčítavať z bežného denného limitu Easy karty alebo mesačného dátového balíčka. Telekom umožní naplno pozerať videá i počúvať hudbu bez limitov a zákazník môže štandardné dáta minúť na surfovanie i prezeranie internetových stránok.


StreamOn cez samostatný balíček

StreamOn bude fungovať na Easy kartách ako samostatný balíček. Zákazník si ho môže aktivovať na každý deň (platí od momentu aktivácie do konca dňa) za 1 euro. V ňom zákazník získa bezplatné prenosy audia a videa zo skupiny podporovaných mobilných aplikácií a navyše aj 200 MB voľných dát na ďalšie využitie. S balíčkom StreamOn budú mať zákazníci zhodnú rýchlosť


Pre StreamOn budú ku štartu sprístupnené viaceré svetové i domáce služby:

- Apple Music, Deezer, Spotify, TIDAL
- Digi Go, Magio Go, YouTube, Markíza+ Videoarchív
- Rádio Europa 2, Rádio Expres, Rádio Vlna / Vlna Golden Hits, Rádio Anténa Rock / Anténa HardRock, Rádio Jemné / Jemné Chillout, Detské rádio Žofka

Zoznam podporovaných služieb sa bude priebežne rozširovať, o ďalších aplikáciách bude Telekom ďalej informovať.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Michal Korec, Hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17127/telekom-uvadza-streamon-na-easy-neobmedzene-prenosy-hudby-a-videa/