Vintage TV dočasně nevysílá z Astry 2G - příjem jen z internetu
01.09.2018 zdroj: Infosat
Britská hudební a popově kulturní stanice Vintage TV dočasně přerušila své satelitní šíření z družice Astra 2G na orbitální pozici 28,2° východně. Stanice na své internetové stránce oznámila, že program lze nyní přijímat volně online na internetové stránce watchch.vintage.tv. Stanice dále sdělila, že po rozhovorech s poskytovatelem platformy BSkyB obdržela novou nabídku na návrat na platformu Sky.

Nakonec stanice uvedla, že datum obnovení vysílání ze satelitu bude brzy oznámeno - v mezičase lze přijímat hudební kanál živě na internetu. Program, který zahájil vysílání v září roku 2010, se zaměřuje na diváckou věkovou skupinu nad 50 let s hudbou a trendy ze čtyřicátých až osmdesátých let minulého století. Kanál také nabízí 500 speciálně vytvořených hudebních videoklipů a zábavné seriály. Stanice získala vysílací práva i na archivní snímky stanic BBC, ITN, Channel 4, Eagle Rock a DCD.

Dosavadní parametry příjmu: transponder č. 97, evropský svazek (Europabeam), kmitočet: 11597 GHz, vertikální polarizace, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 5/6, paket Sky UK, volné (FTA) vysílání. Internet: https://vintage.tv


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17231/vintage-tv-docasne-nevysila-z-astry-2g-prijem-jen-z-internetu/