Nový program satelitní platformy Skylink - Skylink 7, začal vysílat
07.02.2019 zdroj: satCentrum
Ve čtvrtek 7. 2. 2019 přesně o 18:00 hod. začal vysílat nový program satelitní platformy Skylink - Skylink 7. Jako první ve večerním bloku odstartoval lifestyle dokument Recepty pro radost od našich babiček z TV Paprika, následován animovanými Starými povětmi českými z CS mini, jedním dílem seriálu z dětského Minimaxu O modrém autíčku a jednou částí částí série Bílý tesák od Jacka Londona.

Večerní blok uzavírá dokument Letci na Aljašce, koncert Mozart Live from Beijing (Stingray Classic), rozhovor s Feherty na Golf Channel, doku Záhady nacistických vražd z Viasatu History a na závěr film Téměř chlap (Film Europe). Vše v HD rozlišení a v pěkné obrazové kvalitě s pouze jednou audio předvolbou (čeština).

Celý blok se opakuje druhý den v čase 6:00 až 12:00 a znovu ve 12:00 až 18:00 hodin.

Vždy další den od 18:00 hodin se na obrazovce objeví nový blok, stanice jdou ve stejném pořadí, ale pořady, dokumenty i filmy jsou jiné.

Zatím první den v tomto "promo" vysílání neregistruji větší množství reklam na platformu Skylink, nezachytil jsem ani nové video odůvodňující přechod z DVB-T na DVB-S2 místo DVB-T2 ;-) Uvidíme v dalších dnech...


Václav Hrubec, redakce satCentrum, 7. 2. 2019, 18:10 hod.





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17352/novy-program-satelitni-platformy-skylink-skylink-7-zacal-vysilat/