TV Markíza: Hosťami relácie Na telo budú Monika Beňová a Igor Matovič
13.04.2019 zdroj: TV Markíza
Slovensko má za sebou prezidentské voľby, blížia sa však tie európske. V nedeľnej diskusnej relácii Na telo sa aj o nich bude moderátor Michal Kovačič zhovárať s dvomi lídrami eurokandidátok: Monikou Beňovou zo Smeru a Igorom Matovičom z hnutia OĽaNO.


Oboch hostí sa budeme pýtať, čo očakávajú od kampane, ako vnímajú Brexit, čo si myslia o náraste podpory pre európskych populistov, ale aj to, aká má byť slovenská zahraničná politika.

Divákom predstavíme aj výsledky exkluzívneho prieskumu, v ktorom sme sa Slovákov pýtali, či stoja za oficiálnou euroatlantickou politikou ministerstva zahraničných vecí, alebo by preferovali skôr pro-ruskejšiu politiku, akú razí predseda parlamentu Andrej Danko.

Neobídeme ani domáce témy. Vrátime sa k výberu nového ministra financií, ale aj súdnemu procesu, ktorý rozhodne, či bude rozpustená Ľudová strana Naše Slovensko Mariana Kotlebu.

Na telo začína v nedeľu, 14. apríla 2019, v tradičnom čase o 13:00. Diváci sa budú môcť zapojiť na profile relácie na Facebooku, či už hlasovaním za svojho favorita, alebo položením otázky pre hostí.

TV upútavka: https://www.youtube.com/watch?v=X5pg2FudQ2w


Lukáš Kočišek, PR manažér, Markíza - Slovakia

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17394/tv-markiza-hostami-relacie-na-telo-budu-monika-benova-a-igor-matovic/