Telekom ponúkne v júli svojim zákazníkom Letný balík dát
28.06.2019 zdroj: Slovak Telekom
Telekom pripravil na júl 2019 novú limitovanú akciu, vďaka ktorej si budú môcť zákazníci užiť viac dát navyše úplne zadarmo. Ako to funguje?

Počas júla bude k dispozícii balík s názvom Letný balík dát. Každý zákazník s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy či Bez záväzkov si bude môcť aktivovať balík jeden raz počas júla v aplikácii Telekom.

Aktivovaný balíček má rozličnú veľkosť podľa paušálu, ktorý zákazník využíva a dáta v balíku sú platné do 31.7.2019 (ak ich zákazník neminie, neprenáša si zvyšok do ďalšieho obdobia).


Extra dáta až do 30 GB

Pre najnovšie programy ÁNO získajú zákazníci extra porcie dát od 250 MB až do 30 GB, pričom obľúbený program ÁNO M Data dostane 5 GB navyše alebo súčasný bestseller ÁNO L ďalších 10 GB.

Program Objem dát

ÁNO S 250 MB
ÁNO M 500 MB
ÁNO M Data 5 GB
ANO L 10 GB
ÁNO L Biznis 15 GB
ÁNO XL 25 GB
ÁNO XL Biznis 25 GB
ÁNO XXL 30 GB


Letný balík dát aj pre Happy a Bez záväzkov

Júlový benefit Letný balík dát bude k dispozícii aj pre zákazníkov starších programov Happy, a to v rozpätí od 250 MB do 25 GB:

Program Objem dát

Happy XS mini 250 MB
Happy XS 250 MB
Happy S 500 MB
Happy M 1 GB
Happy L 5 GB
Happy XL volania 1 GB
Happy XL data 5 GB
Happy XL 10 GB
Happy XXL 10 GB
Happy Profi 25 GB


Letný balík dát si budú môcť užiť aj zákazníci programu Bez záväzkov, ktorí dostanú v balíčku 250 MB.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Michal Korec, Hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17432/telekom-ponukne-v-juli-svojim-zakaznikom-letny-balik-dat/