Zmena na pozicii hovorcu pre korporatne zalezitosti Slovak Telekomu
01.10.2019 zdroj: Slovak Telekom
Rád by som vás informoval o zmene na pozícii hovorcu pre korporátne záležitosti Slovak Telekomu k 1. októbru 2019. V rokoch 2016 až 2019 sa venoval tejto oblasti v našom tíme Peter Kimijan. Popri korporátnych témach mal na starosti aj komunikáciu značky Telekom vrátane kampaní s našimi ambasádormi ako Peter Sagan či Bekim alebo zastrešoval aj viaceré ročníky Magio pláže či úspešné CSR projekty.


Na tejto pozícii bude od 1. októbra 2019 pôsobiť Pavel Ďurík s podobným rozsahom pôsobnosti. Pavel prichádza zo švajčiarskej technologickej spoločnosti ABB, kde manažoval korporátnu komunikáciu a marketing jej slovenskej pobočky. Zároveň má Pavel bohaté skúsenosti v oblasti komunikácie aj z IT a telco sektoru. V minulosti sa realizoval na pozícii PR manažéra a hovorcu mobilného operátora 4ka a predtým pôsobil v medzinárodnej komunikačnej agentúre Grayling, kde zastrešoval lokálne komunikačné aktivity spoločnosti Google na Slovensku.

Pavel bude v Slovak Telekome zodpovedný za komunikáciu viacerých segmentov, primárne bude pokrývať korporátne a regulačné témy, komunikáciu značky i CSR.


Od 1. októbra 2019 vám budeme k dispozícii a poskytovať informácie médiám v tomto zložení:

- Michal Korec, hovorca pre služby a financie
- Pavel Ďurík, hovorca pre korporátne záležitosti


Rád by som aj takto poďakoval Peťovi za tri roky úspešnej práce v tíme a privítal na palube Paliho – ako vidíte, meninové oslavy ostávajú aj po zmene hovorcu na rovnakom dátume 


Michal Korec, hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom, 30. 9. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17503/zmena-na-pozicii-hovorcu-pre-korporatne-zalezitosti-slovak-telekomu/