Nové filmové kanály v platformě Sky Deutschland
31.01.2020 zdroj: Infosat
Dne 12. 3. 2020 poskytovatel placené televize Sky Deutschland (Sky Německo) nově uspořádá svou nabídku stanic s celovečerními filmy v Německu a Rakousku pod zastřešující obchodní značkou Sky Cinema. Sky Cinema Premieren nabídne filmy jako první uvedení na televizní obrazovce, někdy již osm měsíců po premiéře v kinech.

O den později bude možné sledovat filmové pořady na kanálu Sky Cinema Premieren +24. K portfoliu platformy také patří stanice Sky Cinema Thriller, Sky Cinema Action, Sky Cinema Fun, Sky Cinema Classics, Sky Cinema Best Of, Sky Cinema Family a Sky Cinema Special.

Sky Cinema Premieren, Sky Cinema Premieren +24, Sky Cinema Action, Sky Cinema Family a Sky Cinema Best Of budou dostupné ve standardním (SD) a vysokém (HD) rozlišení, Sky Cinema Special a Sky Cinema Thriller vysílají jen v HD, kdežto Sky Cinema Fun a Sky Cinema Classics budou nabízeny výhradně v SD.

Dne 11. 3. 2020 naopak skončí kanály Sky Cinema +1 a Sky Cinema Emotion. Lineární televizi doprovází rozsáhlá nabídka pořadů na vyžádání s více než tisíci filmy, z toho je více než sto ve velmi vysokém rozlišení (UHD).


S využitím zdroje: Dr. Jörn Krieger, Infosat.de, 30. 1. 2020, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17620/nove-filmove-kanaly-v-platforme-sky-deutschland/