Telekom posilňuje kapacity pre archív a nahrávky Magio GO a Magio SAT
31.03.2020 zdroj: Slovak Telekom
Telekom posilňuje kapacity pre viaceré funkcie na TV platformách Magio GO a Magio SAT. Zmeny sú plánované nasledovne:

Magio GO: Pri mobilnej TV chce Telekom v súčasnej situácii zabezpečiť plynulé sledovanie TV programov v archíve pre všetkých používateľov Magio GO, či už v mobilnej aplikácii, Smart TV alebo používateľov Magio GO TV Boxu. Úprava systémov zabezpečí vyšší komfort i rýchlejšiu odozvu pri sledovaní archívneho TV vysielania a nahrávok pre všetkých používateľov tejto mobilnej TV služby

Magio SAT: Pri satelitnej TV sa Telekom zameral na zvýšenie kapacity archívu.

Pri oboch službách môžu diváci v najbližších dňoch zaznamenať čiastočnú nedostupnosť funkcie TV archívu na niektorých TV kanáloch v službe Magio SAT, resp. archívu a nahrávok Magio SAT. Živého vysielania v službách sa tieto úpravy nijako nedotknú, používatelia môžu bez prerušenia aj naďalej naplno sledovať svoje obľúbené TV programy.

Magio IPTV: Úprava systémov sa netýka ani archívu či vysielania služby obľúbenej digitálnej televízie Magio TV na technológii IPTV.

Prvá fáza bude prebiehať v utorok 31. marca 2020 od 5. hodiny ráno a bude sa týkať týchto kanálov: Markíza HD, Dajto HD, JOJ HD, JOJ Cinema, TA3, Trojka HD, AXN, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD a CS Film CS Mini.


Pavel Ďurík, Hovorca pre korporátne záležitosti, Slovak Telekom, 30. 3. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17685/telekom-posilnuje-kapacity-pre-archiv-a-nahravky-magio-go-a-magio-sat/