sKORO NA mizině - 3.epizoda s Petrem Kolečkem, Langošem a Suchošem
08.06.2020 zdroj: YouTube
Dnes, v pondělí 8.června zveřejníme na YouTube kanálu Well Stuffed Beaver již třetí epizodu seriálu "sKORO NA mizině", který vznikl jen díky finanční podpoře našich fanoušků, za což za tvůrce i herce velice děkujeme.


V seriálu září herci ostravského Divadla Mír v čele s osobitým seskupením Tři Tygři, které bravurně doplňují jejich pražští kolegové Jiří Langmajer a Michal Suchánek, který se podílel i na scénáři. Děj reflektuje současnou situaci divadel a jejich herců, kteří se ze dne na den ocitli bez příjmu. Popisuje fiktivní příběh inspirovaný právě výše zmíněným divadlem, které jako první činoherní divadlo v ČR začalo okamžitě po uzavření divadel realizovat živé přenosy na YouTube, během nichž diváci přispívají do „mírového virtuálního kloboučku“ na provoz divadla.

Ve třetí epizodě se opět objeví Jiří Langmajer spolu s ostravskými herci z Divadla Mír. Překvapením ale bude hlavně přítomnost Michala Suchánka a Petra Kolečka, kteří se zároveň podíleli i na scénáři.

Fanoušci mohou i nadále podpořit herce a natočení dalšího dílu zasláním libovolné částky na účet 4211306729/6800. Děkujeme.

teaser: https://www.youtube.com/watch?v=nqSr4kp3Ww4


Nikol Klevcovova, outista, IdoPR, 5. 6. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17706/skoro-na-mizine-3-epizoda-s-petrem-koleckem-langosem-a-suchosem/