TV Markíza: Na telo s Richardom Sulíkom a Petrom Pellegrinim
26.06.2020 zdroj: TV Markíza
Dvaja politici a dva exkluzívne prieskumy. To je ponuka nedeľného vydania relácie Na telo, v ktorom moderátor Michal Kovačič privíta vicepremiéra a zároveň ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) a podpredsedu parlamentu Petra Pellegriniho (nezávislý). Diskutovať s nimi budeme nielen o najväčšej politickej kauze tohto týždňa, ktorou je možné plagiátorstvo predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) pri tvorbe diplomovej práce, ale pozrieme sa aj na schválenie tzv. podnikateľského “kilečka”, ktoré presadil práve šéf rezortu hospodárstva.

Neobídeme ani neradostnú prognózu ministerstva financií, podľa ktorej slovenská ekonomika poklesne o takmer 10 percent a zhodnotíme aj to, ako si vláda viedla vo svojich prvých 100 dňoch. S oboma politikmi budeme rozoberať aj situáciu v Smere-SD po tom, čo predseda Robert Fico oznámil svoj zámer opätovne sa uchádzať o túto funkciu a zároveň nahradiť odídencov okolo Petra Pellegriniho novými tvárami.

Na divákov čakajú aj výsledky dvoch exkluzívnych prieskumov. Ponúkneme totiž nielen čerstvé preferencie existujúcich politických strán, ale pozrieme sa aj na to, ako by sa zmenili pri existencii pripravovaného zoskupenia Petra Pellegriniho.

Posledné vydanie relácie Na telo pred letnou prestávkou odvysiela TV Markíza túto nedeľu, 28. júna 2020, v tradičnom čase o 13:00 hod.

TV upútavka: https://youtu.be/8Q-knlfPT8U


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 25. 6. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17716/tv-markiza-na-telo-s-richardom-sulikom-a-petrom-pellegrinim/