Personálne zmeny v RTVS
29.06.2020 zdroj: RTVS
Od 1. júla prichádza v RTVS k niekoľkým personálnym zmenám. Intendantom televíznej programovej služby Jednotka sa stane Vincent Štofaník. Súčasná hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková bude od júla viesť Odbor online spravodajstva na Sekcii nových médií, ktorého hlavnou úlohou je príprava, spustenie a zodpovednosť za obsah nového spravodajského webu RTVS. Novou vedúcou Odboru komunikácie a zároveň hovorkyňou RTVS bude Andrea Pivarčiová.

Vincent Štofaník má vyše dvadsaťročné skúsenosti z pôsobenia v médiách. Pracoval na rôznych pozíciách v súkromnej aj verejnoprávnej televízii a štyri roky bol programovým riaditeľom Slovenského rozhlasu.

Rovnako dve desaťročia pôsobí v médiách na rôznych pozíciách Erika Rusnáková, z toho takmer desať rokov bola redaktorkou a istý čas zástupkyňou vedúcej domáceho spravodajstva TASR.

Andrea Pivarčiová pracuje v oblasti komunikácie a PR od roku 2004. Počas tohto obdobia bola špecialistkou internej a externej komunikácie, hovorkyňou Slovenskej pošty, Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou a naposledy Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.


Rozhlas a televízia Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17717/personalne-zmeny-v-rtvs/