RTVS prinesie špeciálne vysielanie k vyhláseniu rozsudku
02.09.2020 zdroj: RTVS
Už zajtra 3. septembra očakáva celé Slovensko vyhlásenie rozsudku v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. RTVS prinesie divákom v tento deň spravodajský špeciál Mimoriadne štúdio: Tragédia, ktorá otriasla Slovenskom.


Od 9:45 h. môžu diváci na obrazovkách Jednotky sledovať špeciálnu reláciu, ktorá sa bude venovať pojednávaniu, počas ktorého by mal zaznieť rozsudok v ostro sledovanom prípade vraždy mladého novinára a jeho priateľky. Marek Makara privíta v televíznom štúdiu respondentov, s ktorými sa bude v rámci diskusie venovať aktuálnym informáciám v rámci prípadu. Miroslava Ščobíková prinesie z mimoriadneho štúdia najaktuálnejšie informácie priamo zo Špecializovaného trestného súdu v Pezinku. Redaktori spravodajstva budú prinášať aj aktuálne správy z miesta činu vo Veľkej Mači a od pamätníka Jána Kuciaka na Námestí SNP v Bratislave.

Vo večernom špeciálnom spravodajskom bloku o 20.30 h. sa RTVS bude opäť venovať téme pojednávania. Po špeciálnej reportáži Juraja Mravca o vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej privíta v štúdiu v Mlynskej doline moderátor Viliam Stankay opäť zaujímavých hostí, s ktorými sa v rámci diskusie bude venovať výsledkom dopoludňajšieho pojednávania.


Bratislava, 2. september 2020, Rozhlas a televízia Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17766/rtvs-prinesie-specialne-vysielanie-k-vyhlaseniu-rozsudku/