TV Markíza: Na telo s Jurajom Šeligom a Petrom Pellegrinim
04.12.2020 zdroj: TV Markíza
Vládna koalícia po dňoch tvrdých rokovaní a odkladov zvolila nového generálneho prokurátora. Na toto horúce miesto zasadne napokon Maroš Žilinka. Plné ruky práce mali však nielen poslanci, ale aj príslušníci NAKA. Tí tento týždeň zatýkali nielen bývalých či súčasných kolegov na čele s policajným exprezidentom Milanom Lučanským, či funkcionárov SIS, ale aj spolumajiteľa finančnej skupiny Penta Jaroslava Haščáka.


Opozičné strany zase zamestnáva snaha o vypísanie predčasných volieb. Po tom, čo Smer-SD tento týždeň neuspel s touto iniciatívou v parlamente, podobne ako Hlas-SD, aj Robert Fico chce začať zbierať podpisy v uliciach za vypísanie referenda. Nielen o týchto témach bude v nedeľu moderátor Michal Kovačič v relácii Na telo hovoriť s podpredsedom parlamentu Jurajom Šeligom (Za ľudí), ale aj s čerstvo zvoleným lídrom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim.

Okrem najdôležitejších tém tohto týždňa, ponúkneme divákom aj výsledky exkluzívneho prieskumu, v ktorom sme sa pýtali, či by sa ľudia zúčastnili opozičného referenda o vypísaní predčasných volieb. Na telo začína aj túto nedeľu, 6. decembra 2020, v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka na nedeľné Na telo: https://youtu.be/ZDP4BCGx00I


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 4. 12. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17820/tv-markiza-na-telo-s-jurajom-seligom-a-petrom-pellegrinim/