Na telo s M. Krajčím, J. Bittó Cigánikovou, M. Šipošom a E. Kaliňákom
11.12.2020 zdroj: TV Markíza
Na Slovensku opäť rýchlo rastu počty nakazených ľudí. Vláda odpovedá čiastočným lockdownom tesne pred Vianocami a ďalšími opatreniami. Na čo sa máme cez sviatky a na začiatok nového roka pripraviť, odpovie v prvej časti relácie Na telo minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO).


Ani zlá situácia s pandémiou však nezažehnala spory medzi politickými lídrami. Kto a prečo za to môže? Aj na to sa moderátor Michal Kovačič bude v druhej časti Na telo pýtať novej generácie politických lídrov - predsedu poslaneckého klubu OĽaNO Michala Šipoša, poslankyne SaS Janky Bittó Cigánikovej a podpredsedu Smeru-SD Erika Kaliňáka.

Ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu, ktorý odkryje dôveryhodnosť lídrov politických strán a prezidentky.

Posledné Na telo pred sviatočnou prestávkou odvysiela TV Markíza túto nedeľu, 13. decembra 2020, v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/9Nkf3pNfdzw

Na webe TVNOVINY.SK na divákov už teraz čaká aj Na telo PLUS o politických predpovediach na rok 2021 s reportérkou Monikou Tódovou, komentátorom Dagom Danišom a sociológom Michalom Vašečkom.

Aktuálne Na telo PLUS: https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2015283_predpovede-na-rok-2021-todova-si-mysli-ze-kocnera-odsudia-za-vrazdu-danis-o-tom-pochybuje


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 11. 12. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17824/na-telo-s-m-krajcim-j-bitto-ciganikovou-m-siposom-a-e-kalinakom/