TV Markíza: Na telo s Jaroslavom Naďom a Richardom Rašim
22.01.2021 zdroj: TV Markíza
Plošný screening nahradil pôvodne avizované plošné testovanie. Prečo a kto komu musel v koalícii ustúpiť? A dosiahne ním vláda predpokladaný pokles nakazených? Poraziť pandémiu však má predovšetkým očkovanie. A hoci ho ešte nedávno opoziční politici odmietali, dnes už je známe, že podpredseda Hlasu-SD Richard Raši sa dá zaočkovať už v najbližšom čase. Čo zmenilo jeho názor?


Aj na tieto otázky sa bude v relácii Na telo pýtať moderátor Michal Kovačič ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO) a podpredsedu Hlasu-SD Richarda Rašiho.

Divákom ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, v ktorom sme zisťovali aktuálne stranícke preferencie.

Na telo začína aj túto nedeľu v pravidelnom čase o 13:00 hod. na TV Markíza. TV upútavka: https://youtu.be/rrGxQoC8G3M


Na spravodajskom portáli TVNOVINY.SK už v tejto chvíli nájdete aj Na telo PLUS, v ktorom boli hosťami minister zdravotníctva Marek Krajčí a lekári Peter Visolajský s Petrom Sabakom. S moderátorom Michalom Kovačičom sa rozprávali nielen o plošnom screeningu, ale aj o očkovaní proti novému koronavírusu.

Aktuálne Na telo PLUS: https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2018384_m-krajci-seniorov-nad-85-rokov-chceme-ockovat-uz-o-tyzden-mladi-by-mali-prist-na-rad-v-marci


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 21. 1. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17840/tv-markiza-na-telo-s-jaroslavom-nadom-a-richardom-rasim/