TV Markíza: Na telo s I. Matovičom, J. Richterom a M. Krajniakom
29.01.2021 zdroj: TV Markíza
Na polovicu okresov čaká v najbližších dňoch druhá vlna celoplošného screeningu. Pandémia však napriek masívnemu testovaniu zatiaľ nepoľavuje a otváranie škôl či obchodov je stále v nedohľadne. Zmení sa to alebo si budeme musieť zvykať na dlhší lockdown? Aj na tieto témy bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu v prvej časti relácie Na telo diskutovať s premiérom Igorom Matovičom (OĽaNO).


Koronakríza však už zasahuje aj trh práce. Opozícia tak kritizuje koalíciu za nedostatočnú pomoc podnikateľom. Má teda vláda plán? A kedy ho ukáže? To je otázka na ministra práce Milana Krajniaka (Sme rodina) a jeho predchodcu Jána Richtera (Smer-SD).

Na divákov čaká aj exkluzívny prieskum. Zisťovali sme, čo si ľudia myslia a okolnostiach smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského.

Na telo začína aj túto nedeľu v pravidelnom čase o 13:00 hod. na TV Markíza. TV upútavka na nedeľné Na telo: https://youtu.be/mpCa-9HGKq8

Mimoriadne v piatok o 18:00 hod. si však na webe TVNOVINY.SK môžete pozrieť exkluzívnu diskusiu všetkých štyroch kandidátov na špeciálneho prokurátora v online relácii Na telo PLUS. TV upútavka na piatkové Na telo PLUS: https://youtu.be/h_74gg26GT4


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 28. 1. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17845/tv-markiza-na-telo-s-i-matovicom-j-richterom-a-m-krajniakom/