TV Markíza: Na telo s Richardom Sulíkom a Petrom Pellegrinim
18.03.2021 zdroj: TV Markíza
Koalícia stále nenašla východisko z vládnej krízy. Miesto toho prišla demisia ministra práce Milana Krajniaka. Bude snaha opozičných strán o vyhlásenie referenda o predčasných voľbách vôbec potrebná, alebo sa vláda Igora Matoviča rozpadne ešte skôr? Čiastočne dobré správy tak prichádzajú aspoň ohľadom pandémie. Klesá nielen počet obetí, ale aj pacientov v nemocniciach. Napriek tomu zastupujúci minister zdravotníctva Eduard Heger ľuďom odkazuje, že si na veľkonočné sviatky nemajú plánovať oslavy ako ich v minulosti poznali.

Aj o týchto témach bude moderátor Michal Kovačič v relácii Na telo hovoriť s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS) a predsedom Hlasu-SD Petrom Pellegrinim.

Okrem toho ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu, v ktorom sme sa pýtali, ako ľudia dôverujú novému generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi, špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi a policajnému prezidentovi Petrovi Kovaříkovi.

Na telo začína na TV Markíza aj túto nedeľu o 13:00 hod. - TV upútavka: https://youtu.be/7NNuWlYS8hc

Na webe TVNOVINY.SK však už teraz nájdete nové vydanie Na telo PLUS, v ktorom koaličnú krízu rozoberal moderátor Michal Kovačič s podpredsedom parlamentu a strany Za ľudí Jurajom Šeligom. Aktuálne Na telo PLUS: https://bit.ly/NTP_JurajSeliga


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 18. 3. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17866/tv-markiza-na-telo-s-richardom-sulikom-a-petrom-pellegrinim/