TV Markíza: Na telo s Máriou Kolíkovou a Richardom Rašim
30.04.2021 zdroj: TV Markíza
Programové vyhlásenie vlády Eduarda Hegera (OĽaNO) mieri do parlamentu, no niektorí koaliční poslanci avizujú, že ho nemusia podporiť. Vládne strany navyše pred sebou naďalej tlačia nevyriešený problém v podobe dĺžky kolúznej väzby. O tej sa pritom môže rozhodovať už na budúci týždeň sa začínajúcej schôdzi národnej rady.


Tvrdé slová navyše opäť padajú aj medzi ministrom financií Igorom Matovičom a šéfom rezortu hospodárstva Richardom Sulíkom kvôli zákonu o rozpočtovej zodpovednosti. Opozíciu zase zamestnáva nielen kritika vládnych krokov, ale aj počítanie podpisov pod referendum o predčasných voľbách.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu v relácii Na telo rozprávať s ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou (Za ľudí) a podpredsedom Hlasu-SD Richardom Rašim.

Predstavíme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, v ktorom sme zisťovali, ktoré vakcíny Slováci preferujú. Na telo začína aj túto nedeľu na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod.

Na webe TVNOVINY.SK si môžete pozrieť aj nové vydanie Na telo PLUS. Moderátor Michal Kovačič v ňom vyspovedal ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (nom. OĽaNO). Aktuálne Na telo PLUS: https://bit.ly/NTP_Lengvarsky


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 30. 4. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17884/tv-markiza-na-telo-s-mariou-kolikovou-a-richardom-rasim/