CNN Prima NEWS 3. 5. oslaví narozeniny
01.05.2021 zdroj: TV Prima/satCentrum
Nová éra zpravodajství začala před rokem, Česko už nikdy nebude jako dřív. CNN Prima NEWS, to je téměř 30 pořadů, nová zpravodajská hodina v hlavním vysílacím čase, více než 40 tváří, největší a nejmodernější studio ve střední Evropě a nová online platforma. Přináší vám ten nejkvalitnější český zpravodajský servis s globálním přesahem, sedm dní v týdnu.


CNN Prima NEWS začala vysílat dne 3. května 2020 v 18.55 hod. HLAVNÍMI ZPRÁVAMI s moderátorskou dvojicí – Veronika Kubíčková a Pavel Štrunc.

Zpravodajská stanice CNN Prima News je dostupná v terestrickém vysílání i v nabídce kabelových a satelitních operátorů. Vysílá v českém jazyce a stala se devátou stanicí v portfoliu skupiny Prima. Obsahem vysílání je jak domácí zpravodajství, pokrývané a zajišťované skupinou Prima, tak mezinárodní zpravodajství i pořady dodávané společností CNN. Na domácích reportážích se podílí také jednotlivé regionální zpravodajské týmy skupiny Prima. CNN Prima News zajištuje zpravodajský obsah i pro ostatní kanály a online platformu skupiny Prima.


S využitím FTV Prima, redakce satCentrum, 1. 5. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17886/cnn-prima-news-3-5-oslavi-narozeniny/