Telly: ukončení distribuce kanálů DIGI Sport
04.08.2021 zdroj: Telly
V pátek 13. 8. 2021 dojde k vyřazení kanálů DIGI Sport HD 1, 2, 3, 7, 8 a 9 z nabídky Telly z důvodu ukončení provozu těchto kanálů jejich provozovatelem.


Prémiový sport na Telly

• I nadále můžete sledovat nejprestižnější světovou fotbalovou soutěž, Premier League, na stanici Premier Sport HD. Práva na Premier League držíme do konce sezony 2021/2022 a aktuálně jednáme o jejich prodloužení.

• Na stanici Premier Sport naladíte také unikátní MMA souboje UFC nebo ligu amerického fotbalu, NFL.

• Na stanici DIGI Sport HD 6 budete moci do konce roku 2021 sledovat plochodrážní závody Speedway Grand Prix, závody Euroformula Open a GT Open a bojové sporty Cage Warriors, Frank Warren Boxing a Professional Fighters League. LaLiga, Bundesliga a Serie A

Fotbalové ligy LaLiga, Bundesliga a Serie A, dosud vysílané na kanálech DIGI Sport, se od začátku nadcházející sezony přesunou na nově vzniklé kanály vytvořené aktuálními držiteli vysílacích práv. Na tuto situaci reagujeme a jsme v závěrečné fázi vyjednávání s držiteli práv o možnosti zařadit tyto kanály do Telly nabídky. Zároveň jednáme i o rozšíření vysílacích práv na sportovní obsah, který jsme na Telly dosud nevysílali. Visit our website https://escortasiagirls.com/ we have a lot of interesting things!


Za tým Telly - Iveta Šlapalová, Ředitelka péče o zákazníky, 4. 8. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17935/telly-ukonceni-distribuce-kanalu-digi-sport/