Bergblick v platformě M7 Group z družice Astra 1L
09.09.2021 zdroj: Infosat
Nová placená televizní stanice Bergblick (Berg = hora, blick = pohled, vyhlídka), která se zaměřuje na cílové skupiny se zájmem o alpy a velehory, zahájila vysílání na satelitu Astra 1L na orbitální pozici 19,2° východně. Stanice je šířena ve standardním rozlišení (SD), kódovaně v paketu společnosti M7 Group.


Program nahrazuje dokumentární kanál doxx (dříve Planet). Nová stanice prezentuje v prémiových formátech působivé zážitky z přírody a ukazuje zajímavé alpské osobnosti, s jejich zcela osobními sny, doprovází jejich dobrodružství, zážitky na horách a sportovní špičkové výkony na horách. Podle informací poskytovatele programu High View je distribuce televizní značky v Evropě realizována v kabelových sítích, v platformě IPTV a na satelitu.

Parametry satelitního příjmu: transponder: č. 105, kmitočet: 12,515 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 5/6, norma: DVB-S/QPSK; MPEG-4/SD, kódovací systém: Nagravision, Cryptoworks, Irdeto, Mediaguard, Viaccess. Internet: www.bergblick-tv.de


S využitím zdroje: Infosat.de, 8. 9. 2021, volně upraveno a doplněno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17965/bergblick-v-platforme-m7-group-z-druzice-astra-1l/