TV Markíza: Na telo s Richardom Sulíkom a Jurajom Blanárom
10.09.2021 zdroj: TV Markíza
Pomer síl vo vládnej koalícii sa zmenil. Rozpad strany Za ľudí a odchod poslancov okolo Márie Kolíkovej do strany SaS vyvoláva otázky o politickej budúcnosti ministerky Veroniky Remišovej. Otázne je aj budúce rozdelenie vládnych postov medzi jednotlivými koaličnými stranami. Koaliční lídri sa zatiaľ nezhodli ani na prípadnej zmene paragrafu 363 a kompetenciách, ktoré má mať v rukách Generálny prokurátor. Ten po zrušení stíhania viacerých prominentov, vrátane bývalého riaditeľa Slovenskej informačnej služby Vladimíra Pčolinského a finančníka Jaroslava Haščáka, prekvapil aj súhlasom so zmazaním nahrávky Gorila.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu v relácii Na telo rozprávať s ministrom hospodárstva a predsedom strany SaS Richardom Sulíkom a podpredsedom parlamentu a strany Smer-SD Jurajom Blanárom. Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálne preferencie politických zoskupení. Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod.

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí nielen vo vládnych stranách rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom obrany Jaroslavom Naďom. Aktuálne Na telo PLUS: https://bit.ly/NTP_JaroslavNad

pomer síl vo vládnej koalícii sa zmenil. Rozpad strany Za ľudí a odchod poslancov okolo Márie Kolíkovej do strany SaS vyvoláva otázky o politickej budúcnosti ministerky Veroniky Remišovej. Otázne je aj budúce rozdelenie vládnych postov medzi jednotlivými koaličnými stranami.

Koaliční lídri sa zatiaľ nezhodli ani na prípadnej zmene paragrafu 363 a kompetenciách, ktoré má mať v rukách Generálny prokurátor. Ten po zrušení stíhania viacerých prominentov, vrátane bývalého riaditeľa Slovenskej informačnej služby Vladimíra Pčolinského a finančníka Jaroslava Haščáka, prekvapil aj súhlasom so zmazaním nahrávky Gorila.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu v relácii Na telo rozprávať s ministrom hospodárstva a predsedom strany SaS Richardom Sulíkom a podpredsedom parlamentu a strany Smer-SD Jurajom Blanárom.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálne preferencie politických zoskupení.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod.

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí nielen vo vládnych stranách rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom obrany Jaroslavom Naďom.

Aktuálne Na telo PLUS: https://bit.ly/NTP_JaroslavNad


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 10. 9. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17966/tv-markiza-na-telo-s-richardom-sulikom-a-jurajom-blanarom/