Na telo s J. Bittó Cigánikovou, M. Šutajom Eštokom a M. Šipošom
30.10.2021 zdroj: TV Markíza
Nahrávkami z poľovníckej chaty žije Slovensko už niekoľko dní. Koalícia hovorí o dôkaze o skorumpovanosti a mafiánskych praktikách šéfa Smeru, Robert Fico o rozvrate demokracie a právneho štátu. Otázny je aj osud pripravovaných reforiem. Zmeny v súdnej mape, národných parkoch aj nemocniciach - všetky tri sú aj naďalej v neistote. Blokuje ich Boris Kollár. Tretia vlna pandémie naberá na sile, väčšina krajiny bude od pondelka bordovo-čierna. Zároveň máme tretí najnižší počet kompletne zaočkovaných ľudí v Európskej únii.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 31. októbra, v relácii Na telo rozprávať s predsedníčkou Výboru NR SR pre zdravotníctvo Janou Bittó Cigánikovou (SaS), poslancom Matúšom Šutajom Eštokom (Hlas-SD) a predsedom poslaneckého klubu OĽaNO Michalom Šipošom. Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálne preferencie politických zoskupení.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/YOcF7BHKp8I

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o pandemickej situácii, tretej dávke vakcíny aj liekoch na Covid-19 rozprával moderátor Michal Kovačič s infektológom Vladimírom Krčmérym, matematikom Richardom Kollárom a lekárom Petrom Visolajským.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 29. 10. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17994/na-telo-s-j-bitto-ciganikovou-m-sutajom-estokom-a-m-siposom/