TV Markíza: Na telo s Robertom Kaliňákom a Jaroslavom Naďom
05.11.2021 zdroj: TV Markíza
Slovensko už druhý týždeň sleduje situáciu okolo nahrávok uniknutých z poľovníckej chaty. V nedeľnom Na telo privíta moderátor Michal Kovačič aj jedného z aktérov rozhovorov, člena predsedníctva strany Smer-SD Roberta Kaliňáka, v dueli s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO).


Bývalé vedenie polície opustilo po roku väzenie a bude stíhané na slobode. Najvyšší súd potvrdil prepustenie policajného exprezidenta Tibora Gašpara a ďalších z kauzy Očistec. Rozbroje kvôli paragrafu 363 vidno aj medzi generálnym prokurátorom a ministerkou spravodlivosti. Kým Mária Kolíková odporúča, aby Maroš Žilinka nevyužíval ustanovenie paragrafu v takej miere, generálny prokurátor tvrdí, že ho využije vždy, keď budú splnené zákonné podmienky.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálnu dôveryhodnosť všetkých ministrov, vrátane premiéra Eduarda Hegera. Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/PJc08DXgWLc

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o nahrávkach z chaty, agresoroch v supermarketoch aj o Štefanovi Harabinovi rozprával moderátor Michal Kovačič s dočasným policajným prezidentom Štefanom Hamranom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 5. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18000/tv-markiza-na-telo-s-robertom-kalinakom-a-jaroslavom-nadom/