Najvzrušujúcejšia reality šou sa nekončí!
16.11.2021 zdroj: TV Markíza

Najvzrušujúcejšia reality šou sa nekončí! Na VOYO prichádza pokračovanie Love Island After a úplne nové časti z Austrálie Love Island tak ostáva v ponuke streamovacej služby VOYO každý jeden deň v týždni.



Veľkým finále v nedeľu, 14. novembra 2021, vyvrcholila prvá séria najvzrušujúcejšej zoznamovacej reality šou Love Island, ktorú v exkluzívnych predpremiérach prinášala streamovacia služba VOYO. Diváci za víťazov zvolili finalistov Lauru a Martina, ktorí ich najviac presvedčili o svojej láske. Okrem nej získali aj rozprávkovú finančnú výhru 75 000 eur. Predplatitelia VOYO však nezostanú ani deň bez svojej obľúbenej šou, pripravené sú pre nich hneď dve atraktívne novinky.

Od piatka, 19. novembra 2021, ponúkne VOYO voľné pokračovanie šou s názvom Love Island After, v ktorom sa diváci dozvedia, ako sa súťažiacim žije po návrate z ostrova lásky, čo robia v normálnom živote, s kým sa stýkajú, ako na nich reagujú ľudia na ulici a či svoju polovičku už našli alebo stále hľadajú. Love Island After bude pozostávať z 12 epizód, do ponuky služby VOYO tak budú premiérové časti pribúdať až do Vianoc, vždy v piatky a soboty.

Aj vo zvyšné dni v týždni si predplatitelia VOYO môžu vychutnávať extra dávku romantiky, lásky a horúcej letnej atmosféry v šou Love Island Austrália. Verzia od protinožcov sleduje životy príťažlivých mladých Austrálčanov v luxusnej vile na španielskom ostrove Malorka a ich cestu za lákavou výhrou a láskou. Kto komu ukradol partnera, kto ich vystriedal najviac a aké výzvy museli absolvovať? Na VOYO šou odštartovala v nedeľu, 14. novembra 2021, nové časti budú pribúdať vždy od nedele do štvrtka.

TV upútavka na Love Island After: https://youtu.be/pryKvh9ywyU
TV upútavka na Love Island Austrália: https://youtu.be/kpKKvq-2vnQ
TV kompilát „Na VOYO je čo pozerať aj po skončení Love Islandu!“: https://youtu.be/ZWTLhCd7gvI


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 15. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18008/najvzrusujucejsia-reality-sou-sa-nekonci/