Na telo s Monikou Beňovou, Jurajom Krúpom a Petrom Pčolinským
19.11.2021 zdroj: TV Markíza
Minister financií Igor Matovič predstavil svoju víziu zreformovať systém daní a odvodov. Je ďalšou veľkou pripravovanou zmenou po reforme národných parkov, zdravotníctva a justície, ktorých osud je však naďalej otázny. Vládu zamestnáva aj silnejúca pandémia koronavírusu, ktorej následky sa snaží zmierniť novými opatreniami.

Do vyšetrovania korupčných káuz vrhli nové svetlo policajné nahrávky z poľovníckej chaty. Proti vláde však medzičasom v uliciach protestovali stovky ľudí. Predstavitelia opozície, ktorí protesty zvolali, žiadajú vyhlásenie referenda o predčasných voľbách.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 21. novembra, v relácii Na telo rozprávať s poslankyňou Európskeho parlamentu za stranu Smer-SD Monikou Beňovou, poslancom Národnej rady za hnutie OĽaNO Jurajom Krúpom a poslancom Národnej rady a podpredsedom strany Sme rodina Petrom Pčolinským.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálne názory ľudí na tretiu dávku očkovania proti koronavírusu.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/ydsb-4Dga8Q

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí nielen vo vládnych stranách rozprával moderátor Michal Kovačič s exministrom zdravotníctva Marekom Krajčím.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 19. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18013/na-telo-s-monikou-benovou-jurajom-krupom-a-petrom-pcolinskym/