TV Markíza: Na telo s Veronikou Remišovou a Petrom Pellegrinim
26.11.2021 zdroj: TV Markíza
Slovensko opäť paralyzoval lockdown. Vláde sa doposiaľ nepodarilo zmierniť šírenie vírusu, ani motivovať ľudí dať sa očkovať. Nemocnice tak bojujú s nedostatkom voľných lôžok. Obmedzenia budú platiť pre všetkých najmenej dva týždne. Opozícia opatreniam napriek tomu vyčíta, že sú príliš mäkké.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 28. novembra, v relácii Na telo rozprávať s ministerkou investícií a predsedníčkou strany Za ľudí Veronikou Remišovou a poslancom parlamentu a predsedom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálne preferencie politických zoskupení.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/G-GkAkbmy7I

Na webe TVnoviny.sk nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí nielen vo vládnych stranách rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom vnútra Romanom Mikulcom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 26. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18018/tv-markiza-na-telo-s-veronikou-remisovou-a-petrom-pellegrinim/