TV Markíza: Na telo s Richardom Sulíkom a Denisou Sakovou
11.12.2021 zdroj: TV Markíza
Na Slovensku je lockdown, ale pre zaočkovaných a tých, ktorí covid prekonali, sa uvoľnili viaceré opatrenia. Zatvárajú sa školy, zároveň sa však otvorili všetky obchody. Boj s pandémiou sa mení na chaos. Do Vianoc ostávajú necelé dva týždne a vláda zatiaľ nepredstavila svoju predstavu, ako by sa ľudia mali počas sviatkov správať.


Seniorom bude štát rozdávať stovky eur za očkovanie, no špekuluje sa aj o povinnej vakcinácii. Miernejšie tresty za marihuanu či stíhanie za šírenie hoaxov. Mária Kolíková chce upraviť Trestný zákon. V najbližších dňoch sa tiež definitívne ukáže, čo bude s často skloňovaným paragrafom 363. Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 12. decembra, v relácii Na telo rozprávať s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS) a podpredsedníčkou strany Hlas-SD Denisou Sakovou.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý ukáže aktuálnu dôveryhodnosť politických lídrov. Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/Wjv4y8KWMZM

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí, vojne v polícii, eskalácii napätia medzi Ruskom a Ukrajinou či o záujmoch Ruska a Číny na Slovensku rozprával moderátor Michal Kovačič s šéfom tajnej služby Michalom Aláčom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 10. 12. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18027/tv-markiza-na-telo-s-richardom-sulikom-a-denisou-sakovou/