Česko Slovensko má talent 2021 zná vítěze deváté série – Diamonds
12.12.2021 zdroj: TV Prima
Po ročním odkladu způsobeném epidemií, několika měsících castingových výběrů, které se poprvé také konaly online, a několika dnech bojů před porotou ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová, vybrali diváci z osmi finalistů svého favorita. Průvodcem večera byli Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský. Devátým vítězem ČSMT se stala taneční skupina Diamonds z Nového Bydžova – po osmi ročnících a po Dae Men (vítěz 2010) teprve druhý český vítěz.


Podívejte se na cestu za vítězstvím a připomeňte si ty nejlepší výkony, nejzajímavější vystoupení a největší bizáry letošního ročníku v Česko Slovensko má Silvestra – pořad uvidíte v pátek 31. prosince ve 22.30 hod. na Primě.

Vítězství v devátém ročníku největší talentové soutěže Česko Slovensko má talent a výhru 40 000 eur si odnáší Diamonds, kteří zvítězili nad dalšími sedmi silnými finalisty. V dramatickém souboji porazili zpěvačku Dominiku Titkovu a třetího tanečníka Nora Grofčíka. Do finále se dostali díky Zlatému bzučáku od celé poroty, což se stalo poprvé v historii Talentu. Gratulujeme!

Největší porce světového talentu servírujeme na Primě.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 12. 12. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18029/cesko-slovensko-ma-talent-2021-zna-viteze-devate-serie-diamonds/