TV Markíza: Na telo s Jaroslavom Naďom a Jurajom Blanárom
14.01.2022 zdroj: TV Markíza
Vláda schválila obrannú zmluvu s USA, proti je ale opozícia, ktorá v parlamente presadila mimoriadnu schôdzu a k schváleniu zmluvy chce vyhlásiť referendum. Obrannú zmluvu kritizuje aj generálny prokurátor Maroš Žilinka, ktorý sa tento týždeň zúčastnil osláv výročia ruskej prokuratúry v Moskve. Slovensko sa zatiaľ pripravuje na nástup štvrtej omikronovej vlny, vláda už nespúšťa covid automat pre jednotlivé okresy, zmenené protipandemické opatrenia budú platiť celoslovensky.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič v nedeľu, 16. januára, v relácii Na telo rozprávať s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO) a poslancom NR SR Jurajom Blanárom (Smer-SD). Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/c4UKO0_Fg4E

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o zavedení nového režimu OP+ či o novom covid automate rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom zdravotníctva Vladimírom Lengvarským (nominant OĽaNO).


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 14. 1. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18057/tv-markiza-na-telo-s-jaroslavom-nadom-a-jurajom-blanarom/