TV Markíza: Na telo s Branislavom Gröhlingom a Richardom Rašim
21.01.2022 zdroj: TV Markíza
Nových prípadov nákazy koronavírusom variantu omikron rýchlo pribúda. Okrem ľudského zdravia však už ohrozuje aj kondíciu ekonomiky. Vláda preto prispôsobuje pravidlá situácii a nevylučuje ani skrátenie povinnej karantény pre nakazených. Podľa opozície sú návrhy chaotické a chýba im opora v lekárskych výskumoch či skúsenostiach zo zahraničia.


Rozpory pretrvávajú aj v téme podpisu obrannej dohody s USA. Na stranu zástancov zmluvnej spolupráce sa postavila už aj prezidentka a neplánuje sa o zmluve radiť s Ústavným súdom.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 23. januára 2022, v relácii Na telo rozprávať s ministrom školstva za stranu SaS Branislavom Gröhlingom a poslancom parlamentu a podpredsedom strany Hlas-SD Richardom Rašim.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/fjfTYBBixAU

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom hospodárstva a predsedom strany SaS Richardom Sulíkom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 21. 1. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18066/tv-markiza-na-telo-s-branislavom-grohlingom-a-richardom-rasim/