TV Markíza: Na telo s Jurajom Šeligom a Erikom Tomášom
11.03.2022 zdroj: TV Markíza
Slovensko už druhý týždeň susedí s vojnou. Ukrajinské mestá čelia ruskému bombardovaniu a desaťtisíce ich obyvateľov hľadajú pomoc aj na Slovensku. Do popredia vystúpila otázka bezpečnosti, tej obrannej, ktorú prichádzajú posilniť vojaci NATO, ako aj tej energetickej, ktorá stojí na komoditách z Ruska. Ceny v obchodoch medzičasom naďalej rastú a pred vládou tak stojí otázka, ako zmierniť dopad inflácie na ľudí.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 13. marca 2022, v relácii Na telo rozprávať s poslancom parlamentu a podpredsedom strany Za ľudí Jurajom Šeligom a poslancom parlamentu a podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

Prinesieme aj výsledky aktuálneho prieskumu agentúry FOCUS, zameraného na prijateľnosť strán ĽSNS a Republika v budúcej vláde.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/DxKlVYfB2yY

Na webe TVnoviny.sk nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom hospodárstva a predsedom strany SaS Richardom Sulíkom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 11. 3. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18102/tv-markiza-na-telo-s-jurajom-seligom-a-erikom-tomasom/