TV Markíza: Na telo s Borisom Kollárom a Robertom Ficom
08.04.2022 zdroj: TV Markíza
Stiahnutie ruských vojsk z okolia Kyjeva odhalilo zverstvá spáchané na civilistoch. Západ v reakcii uvalil už piaty balík sankcií proti Rusku. Na Ukrajinu sa vybral aj premiér Eduard Heger, ktorý sa spolu so šéfkou Európskej komisie Ursulou von der Leyenovou stretol s prezidentom Volodymyrom Zelenským.


Vojna dolieha aj na Slovensko, okrem desaťtisícov utečencov aj v podobe tlaku na odstrihnutie sa od ruských energií a neutíchajúceho zdražovania. Koalícia pritom stále jasne nepovedala, ako ľuďom finančne pomôže situáciu zvládnuť.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 10. apríla 2022 v relácii Na telo rozprávať s predsedom parlamentu a lídrom hnutia Sme rodina Borisom Kollárom a poslancom parlamentu a šéfom strany Smer-SD Robertom Ficom.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, zameraného na aktuálne volebné preferencie politických strán. Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/El3jembKKqk

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom obrany za hnutie OĽaNO Jaroslavom Naďom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 8. 4. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18125/tv-markiza-na-telo-s-borisom-kollarom-a-robertom-ficom/