TV Markíza: Na telo s Ivanom Korčokom a Jurajom Blanárom
23.04.2022 zdroj: TV Markíza
Ruská ofenzíva na Ukrajine sa zúžila na východný front s cieľom obsadiť Donbas. Stiahnutie útočníkov odkrylo aj mnohé zverstvá spáchané na civilnom obyvateľstve. Výsledkom vojny napokon môže byť aj vstup Švédska a Fínska do NATO. Na Slovensku zatiaľ pokračuje boj proti korupcii, v rámci ktorého boli obvinenia doručené aj trojnásobnému premiérovi Robertovi Ficovi a jeho ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi. Pokračuje aj prudké zdražovanie a koalícia až po týždňoch rokovaní dospela k opatreniam, ktorými chce ľuďom pomôcť situácii čeliť.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 24. apríla 2022 v relácii Na telo rozprávať s ministrom zahraničných vecí strany SaS Ivanom Korčokom a poslancom parlamentu a podpredsedom strany Smer-SD Jurajom Blanárom.

Prinesieme aj výsledky aktuálneho prieskumu agentúry FOCUS, zameraného na dôveryhodnosť členov vlády, vrátane premiéra. Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/d93dJezexxU

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí rozprával moderátor Michal Kovačič so sociologičkou a bývalou premiérkou Ivetou Radičovou.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 22. 4. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18135/tv-markiza-na-telo-s-ivanom-korcokom-a-jurajom-blanarom/