TV Markíza: Na telo s Branislavom Gröhlingom a Ladislavom Kamenickým
06.05.2022 zdroj: TV Markíza
Témy a mená hostí nedeľnej politickej diskusnej relácie TV Markíza Na telo: Parlament nevydal Roberta Fica do väzby, predsedu Smeru-SD podržali aj dve, dnes už bývalé koaličné poslankyne Romana Tabák a Katarína Hatráková. Poslanci Sme rodina sa pri hlasovaní zdržali, čím opäť vzniklo v koalícii napätie.


V SaS sa už otvorene hovorí o tom, že by vládnutie malo pokračovať bez Sme rodina, líder Obyčajných ľudí Igor Matovič zas SaS upodozrieva zo snahy opustiť koalíciu pre nesúhlas s vládnou pomocou rodinám.

Naďalej pokračujú aj boje na Ukrajine, tento týždeň dopadla ruská munícia neďaleko našich hraníc. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) vyzval Ruskú federáciu, aby neuvažovala o útokoch na Slovensko.
Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu, 8. mája 2022, v relácii Na telo rozprávať s podpredsedami SaS a Smeru-SD Branislavom Gröhlingom a Ladislavom Kamenickým.

Divákom Na telo ponúkame exkluzívne aj prieskum agentúry FOCUS o tom, ako by sa Slováci zachovali, keby Ruská federácia zaútočila na Slovensko.

Aj túto nedeľu sa diskusná relácia Na telo na obrazovkách TV Markíza začína v tradičnom čase o 13:00 hod.

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí v energetike rozprával moderátor Michal Kovačič so šéfom SPP Richardom Prokypčákom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 6. 5. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18151/tv-markiza-na-telo-s-branislavom-grohlingom-a-ladislavom-kamenickym/