TV Markíza: Na telo s Michalom Šipošom a Erikom Tomášom
13.05.2022 zdroj: TV Markíza
Koalícia si dala týždňovú pauzu o debate o balíku pomoci rodinám a premiér Eduard Heger hľadá riešenie, ako spor medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom urovnať. Opozícia už avizovala pre podporu návrhu určité podmienky. Tento týždeň vystúpil v parlamente ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, ktorý si za svoj prejav vyslúžil slová uznania, ale aj kritiku z opozičných radov. Niektorí zákonodarcovia opustili rokovaciu sálu, líder Smer-SD Robert Fico v nej dokonca vôbec nesedel.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič v nedeľu, 15. mája 2022, v relácii Na telo rozprávať s predsedom poslaneckého klubu OĽaNO Michalom Šipošom a podpredsedom Hlasu-SD Erikom Tomášom. TV upútavka: https://youtu.be/ovBjkEvlZTI. Aj túto nedeľu sa diskusná relácia Na telo na obrazovkách TV Markíza začína v tradičnom čase o 13:00 hod.

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o avizovanom balíčku pomoci a situácii v koalícii rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom práce Milanom Krajniakom (Sme rodina).


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 13. 5. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18159/tv-markiza-na-telo-s-michalom-siposom-a-erikom-tomasom/