TV Markíza: Hosťami nedeľného Na telo budú Igor Matovič a Erik Tomáš
17.06.2022 zdroj: TV Markíza
Tisíce učiteľov vyšlo tento týždeň do ulíc a koalícia sa stále nedohodla, kde zoženie peniaze na zvyšovanie platov. Parlament bude v najbližších dňoch rozhodovať o prezidentkinom vete miliardového balíčka. Niektorí koaliční poslanci avizovali, že prelomenie veta nepodporia.

O týchto, ale aj o iných témach sa bude moderátor Michal Kovačič v nedeľu 19. júna 2022 v relácii Na telo rozprávať s lídrom OĽaNO a ministrom financií Igorom Matovičom a podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom. Prinesieme aj výsledky aktuálneho prieskumu agentúry FOCUS o ochote ľudí voliť prezidentku Zuzana Čaputovú v najbližších voľbách.

Nedeľná relácia Na telo sa ako tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza. TV upútavka: https://youtu.be/KKKnsIPeF7Y

Na spravodajskom portáli TVNOVINY.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o napätých vzťahoch v koalícii rozprával moderátor Michal Kovačič s ministerkou investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie a predsedníčkou strany Za ľudí Veronikou Remišovou.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 17. 6. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18193/tv-markiza-hostami-nedelneho-na-telo-budu-igor-matovic-a-erik-tomas/