Wedo Movies i ze satelitu Astra 1N
14.07.2022 zdroj: Digitalfernsehen
Vedle spuštění vysílání v platformě Zattoo rozšiřuje kanál celovečerních filmů Wedo Movies své vysílání i ze satelitu Astra 1N z orbitální pozice 19,2° východně, avšak prostřednictvím standardu HbbTV. Domácnosti se satelitním přijímačem, chytrým televizorem nebo receiverem s podporou standardu HbbTV a internetovou přípojkou budou mít Wedo Movies po naladění přijímače v seznamu televizních stanic.


Parametry pro příjem:

Název kanálu: wedo filmy
Satelit: Astra 1N
Orbitální pozice: 19,2 stupňů východně
Transponder: č. 113
Provider: Media Broadcast Satellite
Frekvence: 12,633 GHz
Polarizace: horizontální
Symbol Rate: 22000 kSymb/s
FEC: 5/6
SID: 12607
PMT: 107
AIT: 607
Internet: https://de-de.wedotv.com/


„Partnerství se Zattoo a cesta do domácností se satelitním přijímačem jsou další důležité kroky, které vysílání wedo movies rozšíří a divákům tak co nejvíce usnadní příjem programu“, řekl Philipp Rotermund, zakladatel a generální ředitel Video Solutions a. s. (Video Solutions AG).

Wedo Movies, bezplatný kanál hraných filmů, financovaný z reklam lze také přijímat v platformách MagentaTV, Samsung TV Plus, Zattoo, waipu.tv, rlaxx TV, LG Channels, Philips, Rakuten TV, Xiaomi, Netgem a TCL. Wedotv je bezplatný, z reklamy financovaný, VoD (Video-on-Demand - video na přání) portál s hranými filmy, seriály, dokumenty, televizními show, sportem, pořady o životním stylu, komediálními a motoristickými pořady.

Nabídka byla spuštěna v roce 2018 pod označením Watch4 v Německu, Rakousku, Švýcarsku a také v roce 2019 jako W4Free ve Velké Británii. Wedotv provozuje Video Solutions a. s. se sídlem ve švýcarském městě Zug, poskytovatel služeb AVoD a SVoD v oblasti sportu a zábavy.


S využitím zdrojů: Video Solutions a. s. a André Beyer, Digitalfernsehen.de; doplněno redakcí satCentrum, 13. 7. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18205/wedo-movies-i-ze-satelitu-astra-1n/