TV Markíza: Hosťami nedeľného Na telo budú Michal Šipoš a Erik Tomáš
16.09.2022 zdroj: TV Markíza
Menšinovej vláde v novom zložení sa nepodarilo otvoriť septembrovú schôdzu parlamentu. Spolu s ostatnými opozičnými stranami ju zablokovala aj SaS. Koalícii v najbližších dňoch navyše podľa slov Richarda Sulíka hrozí aj odvolávanie ministra financií Igora Matoviča.

Slovensko pritom aj naďalej trápi energetická kríza a rekordná inflácia. Očakávané riešenia by v tejto ťažkej situácii mali priniesť noví ministri.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 18. septembra 2022 v relácii Na telo rozprávať s predsedom poslaneckého klubu OĽaNO Michalom Šipošom a podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

Aj túto nedeľu sa diskusná relácia Na telo na obrazovkách TV Markíza začína v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/nsPVM4b7Qtg

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí rozprával moderátor Michal Kovačič s bývalým ministrom zahraničných vecí za SaS Ivanom Korčokom. V relácii povedal aj to, ako sa cítil, keď prezidentke podával demisiu, či aké šance dáva menšinovej vláde.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 16. 9. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18236/tv-markiza-hostami-nedelneho-na-telo-budu-michal-sipos-a-erik-tomas/