Hosťami nedeľného Na telo budú Robert Fico a Veronika Remišová
30.09.2022 zdroj: TV Markíza
Parlament schválil energetické zákony nového ministra hospodárstva Karla Hirmana. Vláda tak bude môcť prikázať firmám komu a za koľko majú dodávať elektrinu a plyn. Tieto opatrenia sú však iba plánom B pre prípad, že sa štáty Európskej únie nedohodnú na spoločnom riešení.

Okrem energetickej krízy štát čelí aj hromadným výpovediam lekárov, ktoré môžu zásadne ohroziť poskytovanie zdravotnej starostlivosti.

V parlamente pokračuje odvolávanie ministra financií Igora Matoviča, jeho výsledok stále nie je istý. Hlasovanie sa posunulo na budúci utorok (4. 10.).

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 2. októbra 2022 v relácii Na telo rozprávať s predsedom strany Smer-SD Robertom Ficom a ministerkou investícií a šéfkou strany Za ľudí Veronikou Remišovou.

Relácia Na telo sa ako tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza.

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o hromadných výpovediach lekárov rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom zdravotníctva Vladimírom Lengvarským (nom. OĽaNO).


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 30. 9. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18250/hostami-nedelneho-na-telo-budu-robert-fico-a-veronika-remisova/