Hosťami Na telo budú Juraj Šeliga, Matúš Šutaj Eštok a Juraj Krúpa
07.10.2022 zdroj: TV Markíza
Po tragickej nehode na Zochovej ulici v Bratislave uvažuje koalícia nad sprísnením trestov za alkohol za volantom. Návrhov je niekoľko, okrem prepadnutia automobilu v prospech štátu sa politici zamýšľajú aj nad verejnoprospešnými prácami pre opitých vodičov.

Minister financií Igor Matovič ustál odvolávanie v parlamente, menšinovú vládu ale čaká v parlamente ďalší veľký boj a to schválenie budúcoročného štátneho rozpočtu.

Susedné Rakúsko a Česko dočasne obnovilo kontroly na hraniciach pre migračné vlny, Slovensko sa nič podobné zaviesť nechystá a volá po európskom riešení. Opozícia hovorí, že situáciu vedenie polície ani minister vnútra Roman Mikulec nezvládajú a minister by mal zo svojho postu odstúpiť.

Nielen o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič v nedeľu, 9. októbra 2022, v relácii Na telo rozprávať so svojimi hosťami. Do debaty prídu podpredseda Za ľudí Juraj Šeliga, generálny manažér Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok a Juraj Krúpa z klubu SaS.

Aj túto nedeľu sa Na telo na TV Markíza a webe TVNOVINY.sk začína tradične o 13:00 hod. TV uputávka: https://youtu.be/fW5jD2m57Qw

Na spravodajskom portáli TVNOVINY.sk nájdete aj čerstvé vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom dianí rozprával moderátor Michal Kovačič s novým ministrom spravodlivosti Viliamom Karasom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 7. 10. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18258/hostami-na-telo-budu-juraj-seliga-matus-sutaj-estok-a-juraj-krupa/