Špeciálne predĺžené Na telo o výsledkoch župných a komunálnych volieb
28.10.2022 zdroj: TV Markíza
Televízia Markíza prinesie v nedeľu 30. októbra 2022 so začiatkom o 13:00 hod. špeciálne predĺžené, až hodinové vydanie politickej diskusnej relácie Na telo. Venované bude výsledkom spojených župných a komunálnych volieb, ktoré sa na Slovensku konajú v sobotu 29. októbra 2022. Volebné miestnosti sa otvoria o 7:00 hod. ráno a zatvoria sa večer o 20:00 hod.


Moderátor Michal Kovačič v štúdiu privíta politológa Grigorija Mesežnikova a sociológa Martina Slosiarika z agentúry Focus, ktorá pre TV Markíza pripravovala sériu exkluzívnych predvolebných prieskumov. Každý zo svojho pohľadu bude analyzovať a hodnotiť výsledky volieb.

„Okrem prezentácie oficiálnych výsledkov a analýz s hosťami v štúdiu sa naživo spojíme aj s viacerými víťazmi volieb - županmi a primátormi veľkých miest, ale tiež s lídrami politických strán, ktorých sa budem pýtať, ako tieto voľby zmenili Slovensko. Pozrieme sa aj na to, kde voľby priniesli najväčšie prekvapenia, alebo na miesta, kde sa udialo niečo neočakávané,“ priblížil moderátor Michal Kovačič.

Volebné vysielanie však odštartuje už o 9:30 hod. ráno špeciálnou spravodajskou reláciu Mimoriadne Televízne noviny - Voľby 2022 s moderátorkou Zlaticou Švajdovou Puškárovou. Diváci sa v nej dozvedia, kto bude v najbližších rokoch rozhodovať o politickom každodennom živote v mestách, obciach, aj krajoch.

Volebný deň a noc bude TV Markíza sledovať vďaka regionálnym štábom po celom Slovensku. Všetko dôležité prinesie v Televíznych novinách o 19:00 hod. Výsledky volieb budú počas volebnej noci zverejňované naživo, teda tak ako budú priebežne okrsky spočítavané, na spravodajskom portáli TVnoviny.sk. TV upútavka: https://youtu.be/5YF9vkw4UPo

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnom stave vyšetrovania vrážd pred barom Tepláreň či o prerušení trestného stíhania v kauze Očistec rozprával moderátor Michal Kovačič so špeciálnym prokurátorom Danielom Lipšicom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 28. 10. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18282/specialne-predlzene-na-telo-o-vysledkoch-zupnych-a-komunalnych-volieb/