Hosťami nedeľného Na telo budú Veronika Remišová a Peter Pellegrini
19.11.2022 zdroj: TV Markíza
Menšinová vláda čelí ďalšej kríze. Do podania hromadných výpovedí lekárov zostávajú necelé dva týždne a kabinet Eduarda Hegera s odborármi stále nedospel k dohode. O odchode z koalície preto už nahlas hovorí Boris Kollár. Vyriešiť sa zatiaľ nepodarilo ani hraničné kontroly na českých hraniciach. Pokračovať budú minimálne do 13. decembra.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 20. novembra 2022 v relácii Na telo rozprávať s vicepremiérkou a predsedníčkou strany Za ľudí Veronikou Remišovou a predsedom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim.

Prinesieme aj výsledky ďalšieho exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS o aktuálnej dôveryhodnosti všetkých členov vlády, vrátane premiéra.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk. TV upútavka: https://youtu.be/jP9_QrQHFKI

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o rušení osemročných gymnázií či o možnom zakladaní nových lekárskych fakúlt rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom školstva Jánom Horeckým.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 19. 11. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18297/hostami-nedelneho-na-telo-budu-veronika-remisova-a-peter-pellegrini/