Třetí řadu Případů 1. oddělení sledovalo 1,64 milionu diváků
30.11.2022 zdroj: Česká televize
Třináctým dílem třetí řady, který se věnoval vyšetřování případu zmizení majitele autobazaru, se s diváky včera rozloučil seriál České televize Případy 1. oddělení. Průměrně se na celou třetí a zároveň závěrečnou sérii dívalo 1,64 milionu diváků starších patnácti let. Případy 1. oddělení sledovali o něco více muži než ženy, a to zejména ve věkové skupině 45-64 let. Vyšší zájem o seriál měli obyvatelé větších měst, nejvíce pak diváci z Prahy a ze středních Čech.


Kriminální práce majora Kozáka v podání Ondřeje Vetchého a jeho vyšetřovacího týmu zajímala nejen televizní diváky, ale nadprůměrně také ty, kteří si seriál pouštěli odloženě na internetu. Průměrně vidělo každou z epizod 124 tisíc diváků (data za skupinu 4+). Pro třetí řadu byla typická rovněž výrazně nadprůměrná spokojenost, na stupnici od jedné do desíti hodnotili diváci seriál devítkou.

Nejsledovanějším dílem třetí série byl jedenáctý díl s názvem Spolubydlící, který sledovalo bezmála 1,8 milionu diváků, tedy přes 40 % všech, kteří měli v danou dobu zapnutou televizi.


Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize, 29. 11. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18304/treti-radu-pripadu-1-oddeleni-sledovalo-1-64-milionu-divaku/