Markíza: Hosťami nedeľného Na telo budú Juraj Šeliga a Robert Kaliňák
03.02.2023 zdroj: TV Markíza
Prezidentka nevymenuje úradnícku vládu, poslanci na poslednú chvíľu schválili predčasné voľby 30. septembra. Opozícia schválený termín kritizuje, poverená vláda zostane pri moci ďalších takmer 9 mesiacov.


Berlínsky súd tento týždeň rozhodol o ďalšom obžalovanom v kauze únosu Vietnamca. Zároveň potvrdil, že unesený občan letel slovenským vládnym špeciálom. Exminister vnútra Robert Kaliňák, ktorý vládny špeciál vietnamskej delegácii zapožičal, opakovane tvrdí, že o únose nevedel.

Národná kriminálna agentúra obvinila Jozefa Brhela a Roberta Kaliňáka z podplácania riaditeľa Finančnej správy SR Františka Imreczeho. Strana Smer-SD považuje obvinenie za útok proti opozícii.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 5. februára 2023 v relácii Na telo rozprávať s podpredsedom Za ľudí Jurajom Šeligom a členom predsedníctva Smeru-SD Robertom Kaliňákom.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk. TV upútavka: https://youtu.be/6YsB_7lIDXo


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o možnej predvolebnej spolupráci medzi KDH a Modrou koalíciou rozprával moderátor Michal Kovačič so šéfom KDH Milanom Majerským.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 3. 2. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18384/markiza-hostami-nedelneho-na-telo-budu-juraj-seliga-a-robert-kalinak/