Prvý duel premiéra a expremiéra, hosťami Na telo Heger a Pellegrini
10.02.2023 zdroj: TV Markíza
Ukrajinský prezident Zelenskyj požiadal Slovensko o dodanie stíhačiek MIG-29. Strane Smer-SD sa to nepáči a chce zvolať na utorok mimoriadnu schôdzu parlamentu.

Cez týždeň padol prvý rozsudok v kauze Mýtnik a za úplatok bol odsúdený František Imrecze, ktorý spolupracuje s políciou.

Parlament opätovne schválil obedy zadarmo, ktoré na začiatku volebného obdobia zrušil. Premiérovi sa tento nápad nepozdáva a poukazuje pri tom na rozpočtovú zodpovednosť.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 12. februára 2023 v relácii Na telo rozprávať s dočasne povereným premiérom Eduardom Hegerom a predsedom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim.

Okrem prvého televízneho duelu premiéra a expremiéra si diváci a diváčky Na telo budú môcť exkluzívne pozrieť aktuálny prieskum preferencií strán, ktorý prvýkrát ukáže aj to, aké šance má u voličov Modrá koalícia Mikuláša Dzurindu.

Relácia Na telo sa ako tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.
TV upútavka: https://youtu.be/jRgRMTA5IXs

Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o vojenskej pomoci Ukrajine, ale aj o politike Viktora Orbána rozprával moderátor Michal Kovačič s ministrom zahraničných vecí Rastislavom Káčerom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 10. 2. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18394/prvy-duel-premiera-a-expremiera-hostami-na-telo-heger-a-pellegrini/