TV Markíza: Hosťami nedeľného Na telo budú Jaroslav Naď a Juraj Blanár
24.02.2023 zdroj: TV Markíza
Od invázie ruských vojsk na Ukrajinu uplynul rok, Slovensko aj naďalej pomáha nielen humanitárnou pomocou, ale aj vojenskou technikou. Ministerstvo obrany aktuálne uvažuje nad tým, že Ukrajincom odovzdá naše stíhačky MiG-29. Najprv o tom ale musí rokovať parlament, ktorý bude mať ku stíhačkám mimoriadnu schôdzu.


Opozícia z vojenskej pomoci Ukrajine nie je nadšená a hovorí o údajnej mobilizácii Slovákov. Šírenie poplašných správ už rieši aj polícia.

Poslancov v parlamente čaká aj ďalšia mimoriadna schôdza, a to o skoršom termíne predčasných volieb - opozícia naďalej namiesto septembra požaduje júnový termín, za skoršie voľby sú aj poslanci Sme rodina a časť SaS. V hre je stále aj možnosť úradníckej vlády, ktorú by vymenovala prezidentka Zuzana Čaputová.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 26. februára 2023 v relácii Na telo rozprávať s povereným ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO) a podpredsedom parlamentu za Smer-SD Jurajom Blanárom.


Okrem duelu si diváci a diváčky Na telo budú môcť exkluzívne pozrieť aj prieskum agentúry FOCUS o tom, koľko voličov chce voliť spojené stredopravé strany a koho vidia ako lídra spájania sa.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.
TV upútavka: https://youtu.be/VTd-51YME8s


Na spravodajskom portáli TVnoviny.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o 5. výročí vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ale aj o aktuálnej situácii rozprával moderátor Michal Kovačič so špeciálnym prokurátorom Danielom Lipšicom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 24. 2. 2023

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18410/tv-markiza-hostami-nedelneho-na-telo-budu-jaroslav-nad-a-juraj-blanar/